Θησέως 2, Μαρούσι | Τηλ: 2121056161 | info@katerinakis.gr | 

Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Θεοφάνης Κατερινάκης

Ο Θεοφάνης Κατερινάκης είναι μαιευτήρας – χειρουργός – γυναικολόγος, με εξειδίκευση και μετεκπαίδευση στη Παθολογία της Κύησης (MSc in High Risk Pregnancy) και τη ελάχιστα επεμβατική χειρουργική.

Διαθέτει εκτεταμένη κλινική εμπειρία στην παθολογία τραχήλου της μήτρας, στην αντιμετώπιση ακράτειας και άλλων ουρογυναικολογικών προβλημάτων. Παράλληλα είναι μετεκπαιδευθής και διαθέτει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων με τη μέθοδο της λαπαροσκόπησης-υστεροκόπησης, μέθοδοι ελάχιστα επεμβατικές που χρησιμοποιούνται με σημαντικά οφέλη για τον ασθενή.

Από το 2018 είναι επιμελητής του Τμήματος Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Γυναικείας Αναπαραγωγής του ομίλου ΥΓΕΙΑ. Η ρομποτική χειρουργική, η λαπαροσκοπική και η παθολογία του τραχήλου της μήτρας αποτελούν βασικούς τομείς έρευνας και πρακτικής του ιατρού με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών και την καταπολέμηση της υπογονιμότητας.

Στο ιδιωτικό του ιατρείο ο Θεοφάνης Κατερινάκης προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξατομικευμένες συμβουλές για όλα τα γυναικολογικά και μαιευτικά θέματα, την παρακολούθηση φυσιολογικών αλλά και υψηλού κινδύνου κυήσεων, ελέγχου και διερεύνηση υπογονιμότητας και αντιμετώπιση αυτής. Συμμετέχει σε συνέδρια και σεμινάρια του εξωτερικού και ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα στο χώρο της γυναικολογίας και της μαιευτικής.

Ο ιατρός είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Ως μαιευτήρας – γυναικολόγος δίνει μεγάλη βαρύτητα στη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης και στην καλή ψυχολογία της γυναίκας για την επιτυχή έκβαση του κάθε περιστατικού.

Είναι συνεργάτης των μαιευτηρίων Ιασώ και Μητέρα.

Ο γιατρός θα χαρεί να σας ακούσει με προσοχή και να σας καθοδηγήσει προς τη λύση του εκάστοτε προβλήματός σας.

Image
Image
Image

Διεύθυνση Ιατρείου

Θησέως 2
Μαρούσι
Τηλ: 2121056161

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 17:00 - 21:00
Τετάρτη: 17:00 - 21:00
Πέμπτη:  17:00 - 21:00

Κλείστε Ραντεβού

Τηλ: 2121056161
Κιν: 6973807312
Email: info@katerinakis.gr